Μια πεντανόστιμη συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
ΥΛΙΚΑ:
– 12 φύλλα λαζάνια ξηρά
– 350γρ. φιλέτο σολομού σε μικρούς κύβους
– 250γρ. κολοκυθάκια σε πολύ λεπτές φέτες
– 15ml ελαιόλαδο
– ξύσμα από ένα λεμόνι
– λίγο άνηθο
– λίγο αλάτι
– 180γρ. γιαούρτι πλήρες
– 220γρ. κρέμα γάλακτος
– 30γρ. αλεύρι
– 1 αυγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατίζουμε και λαδώνουμε τα κολοκυθάκια και τον σολομό. Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι, την κρέμα, το αυγό και το αλεύρι με το σύρμα. Σε ένα ταψί 25×35 εκ. στρώνουμε με τη σειρά τα λαζάνια, τον σολομό,τα κολοκυθάκια, την κρέμα γιαουρτιού και επαναλαμβάνουμε 3 φορές. Προσθέτουμε το ξύσμα, τον άνηθο και ψήνουμε στους 170-180 βαθμούς Κελσίου.
Καλή επιτυχία!