Εύκολο, αλμυρό, μάφιν που θα λατρέψουν όλοι! Μια υπέροχη συνταγή!
ΥΛΙΚΑ:
– 300γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
– 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
– 120ml ελαιόλαδο
– 160ml αριάνι
– 200γρ. ελιές σε ροδέλες καλά στεγνωμένες
– 1 πρέζα αλάτι
– 1 πρέζα ζάχαρη
– 1κ.γλ. κοφτή ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, το αλάτι και τις ελιές και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το αριάνι και το προσθέτουμε σιγά σιγά στο αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς με τη σπάτουλα. Μοιράζουμε το μίγμα σε 12 αντικολλητικά φορμάκια και ψήνουμε για 35′ περίπου στους 170 βαθμούς Κελσίου σε προθερμασμένο φούρνο.
Καλή επιτυχία!
Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!