Το πιο εύκολο, δροσιστικό και καλοκαιρινό επιδόρπιο! Τρελαίνει μικρούς και μεγάλους και είναι ιδανικό όταν η επιθυμία μας για γλυκό είναι έντονη, καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες! Απολαύστε το λοιπόν χωρίς τύψεις!
ΥΛΙΚΑ:
– 2 φακελάκια φρουϊ ζελέ Γιώτης, όποια γεύση σας αρέσει
– φρέσκα, ψιλοκομμένα, φρούτα εποχής
– 500γρ. ζεστό νερό
– 500γρ. κρύο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε 500 ml νερό και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με την σκόνη ζελέ. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως το ζελέ.
Προσθέτουμε άλλα 500 ml κρύο νερό. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα μέρος του κρύου νερού με μισό ποτήρι βυσσινάδα ή χυμό πορτοκαλιού. Ρίχνουμε τα φρούτα στο μπολ και αδειάζουμε αν θέλουμε το περιεχόμενο σε ατομικά μπολάκια. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί καλά το ζελέ.
Μόλις έναι έτοιμο τρώγεται μετά μανίας!!!
Καλή όρεξη!